Rólunk

Cégünkről

Rólunk:

Cégünk alapításának éve: 1999

Munkatársainkkal lefedjük a teljes termékfejlesztési, tervezési és gyártás előkészítési folyamatokat valamint az értékesítést követő terméktámogatói készségekkel is rendelkezünk.

Így dolgozunk:

A termékfejlesztési elképzelés vagy ügyféligény megszületését és felmérését követően elkészítjük a termék látvány és formatervét. Ezt követően összeállítjuk a szükséges műszaki tartalmat, majd a megrendelővel közösen felmérjük a megvalósítás várható erőforrás szükségleteit. Megvizsgáljuk és felmérjük a fejlesztendő termék és üzemeltetésének jogszabályi feltételeknek, valamint szabványoknak való megfelelésének követelményrendszerét. Kérés esetén elvégezzük vagy elvégeztetjük a termék-bevezethetőség hatástanulmányát. A termék műszaki gyártási dokumentációját és a szükséges új fejlesztéseket részletesen dokumentáljuk. A végleges gyártási és technológiai tervek a prototípus és a sorozatkész termék házon belüli előállítása során születnek meg. Ennek alapján szerződött alvállalkozóink végzik a közepes és nagy szériás sorozatgyártás egyes részfeladatait. A minőségbiztosítás és minőség ellenőrzés ebben az esetben is cégünk kezében marad, garantálva a hibátlan végtermék előállítását. A kis szériás vagy pilot mennyiségű termékgyártást minden esetben cégünk belső erőforrásaira támaszkodva végezzük el egészen a lemezmegmunkálástól az elektronikai összeszerelésig és tesztelésig bezárólag.

Szerződött alvállalkozói erőforrásaink között megtalálható több nagy kapacitású lemezmegmunkáló üzem, elektronikai összeszerelő sorral rendelkező valamint kábelkonfekcionáló üzemek.

Küldetésünk:

Ha megbízható, stabil, és hosszútávon is működőképes rendszerre van szüksége, és mindezt reális áron kívánja megvásárolni, legyen az néhány vagy akár havi néhányszáz darab termék, akkor válasszon minket partnerként projektjei sikeres megvalósításához.